Utforska & Skapa

Projektet Utforska & Skapa är en onlinekurs som sträcker sig över hela 2023. Varje månad får du en förinspelad film som visar hur jag gör en stygnsättning utifrån bilder jag valt ut. Urvalet av bilder är baserat på att få en bredd på olika saker som vi kan använda i programmet när vi skapar. Varje film är ca 60 min lång.

Inspelningen kommer ske i två olika versioner; mySewnet Platinum och Premier+2. Jag använder den engelska versionen av mySewnet.

Filmerna skickas till dig den 15 varje månad. Du får en länk att ladda ner, länken är aktiv i 6 dagar. Skulle du missa nedladdningen så kontaktar du mig så ordnar vi det.

Det ingår även en del som jag kallar för ”Månadens Lyft”. Där lyfter jag fram något specifikt som t ex typsnitt, Super Designs eller funktioner. Syftet är att ge dig nya tips på saker du själv kan utforska vidare.

För att kunna dela tips och inspiration samt ställa frågor kommer du att få tillgång till en specifik facebook-grupp.

Pris: 950 kr, swishas till 070-665 42 79 eller överförs till bankkonto 9022 41 694 34 Länsförsäkringar, märk överföringen med ditt namn. Mottagarkontot är Konstnärshandel Gredelin.

Anmälning: sker via mail till helena@artinaction.se senast 28 december, betalning senast 10 januari Det kommer gå att ansluta sig löpande under 2023 men i uppstarten behöver jag se hur många som vill vara med.