Referenser

Jag har deltagit i Helenas kurser de senaste 10 år där hon har varit kursledare och även på hennes egna kurser som hon själv har planerat och genomfört. De senaste åren har hon erbjudit digitala kurser där hon har med bra presentation, dokumentation och med tips om tillbehör och teknik för att förmedla mig som deltagare att få ett bra resultat i mina maskinbroderi projekten. Hon har guidat mig och flertalet deltagare genom mjukvaru-uppgraderingar fram till nuvarande mySewnet-version med att utvärderat och presenterat skillnader mellan brodyrprogrammens olika versioner och vad som fungerar på olika brodyrmaskiner. Helena har inspirerat och delat med sig av sina kunskaper och idéer kring brodyrprogrammets funktioner, hon har ett ”driv” och en nyfikenhet som både utmanar henne själv och mig som deltagare i hennes kurser. Helena är en engagerande person och har egenskaper som inger förtroende och är lätt att kommunicera med. Jag ser fram emot ett fortsatt deltagande i hennes framtida kurser både fysiska och digitala.

— Eva Brissman, Trollhättan

Helena, en inspiratör För drygt fem år sedan köpte jag Premier Plus utav Helena och sen dess har hon lärt mig massor och inspirerat mig att testa nya saker. Har haft Helena som kursledare vid flera tillfällen, både vid klassrumsundervisning och via digitala medier. Hon förklarar på ett mycket tydligt och pedagogiskt sätt och hennes dokumentation är lätt att följa efter kursen. Helena har också fått mig att testa att brodera på många olika material vilket har varit till stor glädje. När jag kört fast har Helena kunnat hjälpa mig vidare. Hon är en sann inspiratör som får mig att prova på nya saker och lär mig att (nästan) ingenting är omöjligt när det gäller skapande med maskinbroderi. När det gäller maskinbroderi, Premier och sömnad ger jag Helena mina varmaste rekommendationer.

— Susanne Kirwan, Bromma

Jag har lärt känna Helena genom att gå flera kurser för henne i programmen 6D, P+2 och mySewnet. Hennes goda pedagogiska upplägg har inspirerat mig att ta till mig funktionerna i programmen på ett enkelt sätt. Då hon har mycket goda kunskaper inom datortekniken kan hon enkelt förklara programmens olika möjligheter. Hon har en fantastisk förmåga att kunna se programmets möjligheter som gör att hon går runt och bakom menyerna och finner nya lösningar. Det är inte alltid som programmerarna har tänkt i den banan. Helena är även socialt lyhörd för deltagarna och uppfattar meddetsamma om någon inte riktigt hänger med i informationen när hon undervisar. Hon har en god förmåga att ta till sig av tips och frågor och kommer med svar när det finns. När man är kursdeltagare för henne så känns det att man är delaktig med information hela tiden. Hennes glädje i att undervisa i är fantastisk

— Eva Nygren, Tomelilla