Syfestivalen 24-26 februari 2023

Det ska bli så roligt och spännande att vara med på Syfestivalen, du hittar mig i monter C08:30!

Har du inte möjlighet att komma dit så kan du följa mig på Instagram och Facebook. Och glöm inte att skriva upp dig på min kontaktlista så hör jag av mig efter mässan.
>>Länk till formulär

eller scanna QR-koden så kommer du direkt dit.

Det är nu 20 år sedan jag såg en broderimaskin för första gången. Det var på exakt samma ställe som jag nu själv ställer ut. Jag kommer ihåg den känsla jag hade då, det var ju bara en helt otrolig maskin. På den tiden så var det en Designer 1 från Husqvarna som var ”top-of-the-line” och som jag förälskade mig i. Det är då ganska häftigt att, nu 20 år senare, vara med som en utställare med fokus att visa dig som besökare den underbara maskinbroderivärlden.

Som sagt … det kommer vara full fokus på maskinbroderi 🙂 jag kommer också presentera min bok som kommer tryckas senare i vår samt kursverksamheten så jag hoppas du kommer förbi och säger hej.

>> Gå till Syfestivalens sida och läs mer