Anlita mig som kursledare

Jag gillar att bli tillfrågad och tycker om variation. För att även kunna ha förmånen att resa runt i Sverige så kommer jag gärna och besöker just din ort. Möjlighet till digitala kurser finns också via Teams.

Att anlita Art in Action innebär att du har möjlighet att tillsammans med mig planera ett upplägg utifrån önskemål och behov.

Vi lägger upp kurs genom att bolla tankar och idéer och därefter återkopplar jagmed ett förslag.  

Kurser kan byggas utifrån många olika kriterier såsom exempelvis

  • Nybörjarkurs maskinbrodering (mellanlägg, trådar, nålar, brodering på olika material)
  • Prova på tekniker inom maskinbrodering
  • Prova på tillbehör inom maskinbrodering
  • Kom i gång med dataprogram (mySewnet/Premier+2)
  • Stygnsättning, allt från grund till avancerat
  • Specifika projekt för att utforska funktioner och tekniker

Jagär en van kursledare som fokuserar på att alla deltagare ska kunna jobba individuellt och på så sätt kunna utvecklas i sin egen takt. 

Gemensamma genomgångar hålls flertalet gånger för att samla deltagarna, lyssna och besvara frågor som uppkommit samt ge nya instruktioner.


Vad kostar det då? Varje uppdrag offereras utifrån kursupplägget inklusive reskostnad samt eventuell logi.

I augusti 2022 var jag anlitad av Anneli Hagman i Arkelstorp (Skåne) som kursledare för en ”Nybörjarkurs inom maskinbrodering”. Efter kurshelgen fick vi följande fina vitsord.

Tänk att få umgås med andra som gillar att hålla på med sin brodyrmaskin. Både nybörjare och proffs. Att få träffa så roliga, goa och trevliga människor. Att få en massa goa skratt. Att få känna att man lär sig nya saker och finesser. Att få jobba i sin egen takt, men ändå så man känner att man kommer framåt. Att få ta del av en liten bråkdel av Helenas kunskaper (som hon så gärna delar med andra). Helena är en mycket kunnig kursledare och har en ängels tålamod. Att få njuta av Annelis goda mat. Efteråt kommer man att vara full av inspiration och man känner sig mycket duktigare än innan man åkte på sy-mester.  ALLT detta och mer därtill hinner man en helg!

— Jane Haugaard Henriksson

>> Läs fler referenser

Vid varje tillfälle tar jag med färdigsydda projekt för att skapa mer intresse och ge inspiration.

Bilden visar ett broderi som Helena skapat och som pryder en anteckningsbok. I bakgrunden är det en filt som jag sytt i mina favoritfärger.