Våra kurser hålls främst i Art in Actions kurslokal på Hospitalsgatan 13 i Norrköping. Art in Action är samlingsnamnet för Gredelin och Husqvarna Tyger och Symaskiner. Du kan välja att anmäla dig till våra kurser via vårt anmälningsformulär och kommer då att få en faktura som ska vara betald 1 vecka innan första kurstillfället eller så kan du välja att köpa kursen via våra webbshopar, www.husqvarnatyger.se och www.gredelin.seCa 3 veckor innan kursstart får du ett mail med mer detaljerad information gällande material etc.

Gör mer saker som gör dig glad!

Lär känna din symaskin

Känner du att du inte känner till vilka funktioner din symaskin har eller är bekant med tillbehören som följde med? Då kan denna kurs vara något för dig. Du tar med dig maskin, tillbehör och manual. Max antal platser 10. Skriv vilket märke och modell som du har när du anmäler dig.

Kursen vänder sig till dig som har en Husqvarna, Pfaff, Singer, Janome, Brother eller Bernina.

Kursledare: Helena Andersson

Datum: 5 december
Tid: 10-15
Kursavgift: 200 kr

>> Skicka anmälan

Sy en väska och använd overlocksömmar

Onlinekurs där du syr en liten väska helt och hållet med overlocken (detta beroende på modell). Vi använder sömmar som t ex flatlock, täcksöm (om du har), rullfåll m.m. 
Ett bra tillfälle att lära känna din overlock lite mer. 
Vi har en facebook-grupp för detta och lägger ut beskrivning i bild och text kombinerat med små filmklipp. Du har även möjlighet att lägga in egna bilder och ställa frågor i gruppen.


Datum: går att ansluta sig när som helt

Kursavgift: 125 kr

>> Skicka anmälan

Skapa dina egna tyger

Vi börjar med att trycka och stämpla våra tyger som vi sedan använder till valfritt sömnadsprojekt. Till tryckningen använder vi oss av tekniken ”Gelliprinting” och vi jobbar med vävda tyger.

Kursledare: Helena Andersson
Pris: 850 kr
Datum: 13, 20 och 27 november
Tid: 18 – 21

Material ingår inte i kursavgiften.

>> Skicka anmälan

Modeteckning

Har du alltid velat teckna modeteckningar men inte vetat hur, eller kollat på Projekt Runway och känt att du vill också teckna som designerna gör? Under en hel lördag kommer vi att prova olika teckningsmaterial och lära oss olika basknep på hur man kan teckna kroppar och sedan klä på dem. Vi ska ha en timmes teckning utifrån levande modell och sedan använda oss av foton och egna skisser för att börja utveckla en egen stil.

Pris: 850, ev material ingår inte
Max antal deltagare: 12
Kursledare: Jacqui Holmgren

Datum: 1 decemberkl 9-16 

>> Skicka anmälan

Demon och aktivitetsdagar

Våra demon är kostnadsfria men vi vill att du föranmäler dig så vi kan planera lite bättre. Använd länken för att anmäla dig redan idag.


Aktivtetsdag Dekorera Mera

Den 29 november är det dags för aktivitetsdag och då laddar vi våra demomaskiner med tillbehör som används för dekoration, exempelvis snoddfot, garnfot, cirular attachment med mera. Vi samlas klockan 11 för en gemensam genomgång, du kan sedan dekorera två bitar tyg som kan använda till något framtida projekt.  

Kursledare: Helena Andersson

Aktiviteten är gratis men vi vill att du föranmäler dig (max antal platser är 15), klicka på länken 

 
 
free templates